Yummy Mummy, salonul de înfrumuseţare, cu babysitters

Yummy Mummy, salonul de înfrumuseţare, cu babysitters

Categorie:Am testat, Feminitate

10603739_293561270852620_3335121987949774505_n

 

Era o seară mohorâtă şi nu prea aveam chef de întâlniri. Dar cum s-a nimerit să fie poziţionat la 5 minute de unde lucrez eu, m-am gândit să dau totuşi curs invitaţiei de a vizita primul salon dedicat mamelor din Bucureşti.

Am găsit acolo o atmosferă primitoare pentru că, deşi din motive tehnice, locaţia nu era 100% finalizată la momentul respectiv, m-au întâmpinat persoane autentic bucuroase de fiecare oaspete care le trecea pragul. Am avut parte de o discuţie lungă cu o cosmeticiană pricepută şi am aflat câteva noutăţi despre cum ar trebui să-mi îngrijesc tenul.

Cum fi-mea mă aştepta mucioasă acasă m-am grăbit să plec dar sigur o să revin la Yummy Mummy, de când mă ştiu mă tot ţin să merg la un trament cosmetic pentru ten şi, recunosc, n-am ajuns niciodată. Da, nu mi-a căzut nasul dar parcă vârsta de 30 de ani care-mi dă târcoale în mai puţin de o săptămână zice „tic tac, poate acum arăţi tu mai tânără decât eşti dar nu e o calitate veşnică”.

Şi, apropo, data viitoare când merg, pot să o iau şi pe Lidia cu mine. V-am zis că au cameră de joacă şi babysitters certificate în acordarea primului-ajutor dar şi scăunel de coafură pentru copii? 🙂

”Ca mamă, sarcina şi primii ani după naştere au fost perioadele în care am simtit cel mai mult nevoia de timp pentru mine, poate şi pentru că sunt acele momente în care se schimbă priorităţile  şi trecem în umbra copilului. Timpul alocat cândva pentru propria îngrijire s-a scurtat semnificativ.Acesta a fost motivul pentru care am decis să deschid un salon special pentru mame. Unde să poată veni, fără griji, împreună cu copilul şi unde să poată găsi soluţii pentru problemele estetice cu care se confruntă, fie ca e vorba despre o simplă coafură, fie despre un tratament profesionist pentru vergeturi”, spune Ana-Maria Zamfir, proprietara Yummy Mummy.
Pentru detalii şi programări, aici pagina de Facebook.
Salonul Yummy Mummy (7)
Diana Damalan Photography

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: