Webstock = branduri și creatori de conținut la un loc

Webstock = branduri și creatori de conținut la un loc

Categorie:Evenimente

Odată cu copilul, am crescut și eu. Cum Lidia merge la școală (și îmi spune că îi place!), și eu simt nevoia să mă dezvolt. De la parenting, la content creator mai complex. Primul moment în care am ieșit efectiv din zona de confort, a fost Heritage Instameet, Cronicari Digitali. Despre asta, detalii cu altă ocazie dar se leagă de ceea ce vreau eu să spun. Părinte rămân în continuare, nu mă dezic de această calitate 😀 Însă îmi extind orizonturile și sunt avidă de a cunoaște și alte tipuri de proiecte ce au social media ca punct comun. Pentru prima oară, voi participa la evenimentul de referință pentru comunitatea pasionată de comunicare online. Pentru că Webstock = branduri și creatori de conținut la un loc!

Pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Oameni cu povești puternice și branduri inovatoare

O agendă plină de inspirație și dinamism

Se anunță un program consistent, cu sesiuni din care abia aștept să ascult cel puțin câte un invitat. În cea de-a doua perioadă a zilei devine cel mai dificil pentru că vor fi paneluri specializate care se vor desfășura în paralel. Cum să fac să mă clonez, ca să-i aud pe toți? Am câțiva vorbitori preferați dar sunt sigură că și ceilalți vin cu informații valoroase pentru mine.

Vor fi pe scenă oameni care au schimbat percepții, care au educat comunități și care au o voce relevantă atât în social media cât și offline.

Dezbaterile vor fi despre cele mai noi tendințe în Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing și platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok. Se va discuta despre campanii creative, bune practici si studii de caz relevante.

Printre speakerii ediției se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în România), Pavel Bartoș (Actor), Răzvan Exarhu (Jurnalist), Selly (Vlogger), Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala), Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rareș Năstase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe site-ul evenimentului.

Gala Webstock Awards

Deși voi fi obosită și ai mei o să mă sune să mă întrebe când vin acasă, vreau să rămân măcar un pic și la gală ca să îmi susțin favoriții. Vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an.

Toți cei nominalizațiu pot fi văzuți pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online și 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiati pe scena Webstock atât cu ajutorul juriului de peste 70 de specialiști, cât și cu implicarea comunității online.

Mai ales că 5 dintre bloggerițele nominalizate la Best Social Good Campaigns îmi sunt foarte dragi și le țin pumnii strânși:

Campaniile lor, dar și restul, sunt foarte utile, de impact și cu personalitate. Poate, cine știe, pe viitor voi reuși să ajung și eu pe acea listă dar până acolo mai am de învățat 🙂

Deci, ne vedem la Webstock?


Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, în parteneriat cu Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda și Gillette.

Evenimentul poate fi urmărit și online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, începând cu ora 09.00.

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: