Un spectacol de nota 10+

Un spectacol de nota 10+

Categorie:Am testat, Evenimente

DRA_4417Da, mulţi părinţi îi laudă, până ieri nu am înţeles exact sentimentul. Dar, ştiţi cum e, când trăiţi energia pozitivă pe pielea voastră, atunci e altceva.  Trupa Zurli e o combinaţie fericită între Abracadabra copilăriei noastre şi o joacă autentică a celor care sunt mici acum. Spun autentică pentru că spectacolul de ieri a fost presărat cu mici învăţăminte valabile tuturor copiilor care se supără când pierd sau nu vor să-şi facă ordine în cameră sau vor să le impună celor din jur o activitate care le place doar lor.

Poate la 2 ani şi 3 luni cât are Lidia, identificarea cu personajele şi conştientizarea nu e aşa mare, dar subconştientul ei sigur lucra. Mai ales că, uau (!) a stat o oră aproape nemişcatăla mine în braţe şi a urmărit tot ceea ce s-a întâmplat pe scenă! Înainte de spectacol am avut emoţii că va trebui să deranjăm persoanele de lângă noi dacă fi-mea se agită şi ar fi fost nevoie să ieşim cu ea din sală. Nu a fost aşa! Şi asta m-a bucurat enorm.

Aşa că încă o bilă albă pentru Gaşca Zurli şi la cât mai multe spectacole reuşite. Go go go!

DRA_4190

 

DRA_4539

 

Photo credit: Echipa Zurli

 

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără comentarii.

  • Trupa ZURLI în turneu național – educație alternativă pentru copiii orfani | Mămica Activă

    septembrie 20, 2014 Reply
    […] Mă alătur promovării fenomenului ZURLI, o gașcă care nu are cum să se prindă ca o ventuză de suflețelul oricărui copil, care educă prin scenete gândite a fi simple dar totuși cu sens pentru cei mici, care antrenează pe toată lumea prin melodii genial de ușoare dar de o veselie molipsitoare. Nu ai cum, ca adult, să nu bați măcar din palme pe ritmul deja binecunoscutului “Am o căsuță mică”. Aici am scris mai multe din impresiile mele de la spectacolul care a fost la Sala Palatului: http://mamicaactiva.wordpress.com/2014/03/31/un-spectacol-de-nota-10/ […]