Un alt fel de yoga, cu joacă şi chicoteli

Un alt fel de yoga, cu joacă şi chicoteli

Categorie:Am testat

O călătorie (imaginară) prin junglă, alături de Mowgli şi maimuţele pe care le-am imitat, un pic de gâdileală şi ridicat copilul în aer (în spate ca ghiozdanul sau pe picioare), culminând cu o mini-şedinţă de meditaţie, masat şi mângâiat au fost ca un elixir de voie bună pentru fiică-mea. Iar pentru mine, o mare încântare pentru că joaca ne-a fost ghidată de vocea calmă a Zinei.

Ne-am conectat extraordinar prin atingeri blânde şi ferme, am făcut stretching şi ne-am distrat cu nişte posturi de yoga mai puţin obişnuite (aş spune chiar cu tentă de echilibristică 😀 ), despre care m-am bucurat că mi-au ieşit. Din păcate, nu au fost toate surprinse în poze 🙁 Cât despre atmosferă, atâta lumină şi relaxare nu am mai simţit demult la o activitate în tandem cu Lidia. După atelierul de yoga în familie, m-am simţit toată ziua liniştită, în bula mea de zen.

Pentru că efectiv nu ne mai venea să mai plecăm de acolo, la sfârşit am mai lăsat-o pe Lidia să se joace cu recuzita din sală.

Zina Nichita (foto jos) este instructor de yoga pentru copii – acreditare Yoga Alliance International – şi fondatoarea proiectului educaţional GOKID.ro. Atelierele Yoga Familiei sunt potrivite pentru părinţi şi copii cu varste intre 4 şi 9 ani şi se ţin la studioul Psihoyoga, o oază de linişte ţi destindere în miezul Bucureştiului.

O şedinţă costă 40 de lei (părinte + copil) sau un abonament de 4 şedinţe 140 lei. Este necesară înscriere în prealabil, aici. Următoarea şedinţă e programată pentru 18 iunie de la 11:00 (durează o oră). Vă recomand cu mare căldură să încercaţi, veţi câştiga cel puţin nişte conexiuni neuronale restabilite 🙂

Zina Nichita

 

RĂSPUNDE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!