Un ajun de Mărţişor relaxa(n)t şi vesel

Un ajun de Mărţişor relaxa(n)t şi vesel

2015-02-28 11.27.55

Azi la ora 11:10 am ajuns, cu o mică întârziere, la Sala Dalles, o locaţie foarte accesibilă pentru noi. Am regăsit o Ioana Ginghină la fel de zâmbitoare şi prezentă aşa cum o ştiam, grăbită să suplimenteze numărul de tuburi cu lipici pentru atelierul de confecţionat mărţişoare (în caz că vă întrebaţi, da, mânuţele grăsune din poza de mai sus sunt ale Lidiei :D). Am urcat printre standurile apetisante de la târgul de 1 Martie şi am văzut mesele cafenelei pline de copii şi hârtie creponată colorată.

2015-02-28 11.28.40

 

Am observat amabilitatea şi degajarea colegelor Ioanei din echipa MiniArtShow şi am ascultat povestea creativă a Ioanei despre ce înseamnă firul roşu cu alb al mărţisorului (pot să vă divulg doar că e cu un zmeu şi cu un prinţ dar o puteţi întreba mâine mai multe detalii, am auzit că pe 1 Martie copiii învaţă să înşire mărgăritare).

A fost o dimineaţă cu soare şi calm în care părinţii şi-au vegheat puii tare concentraţi sau au dat o raită prin expoziţia de la Dalles ori, pur şi simplu, au stat la cafenea alături de gândurile lor. Copiii au avut la dispoziţie materiale din belşug pentru a se juca în voie cu hârtii şi lipici iar, la final, am primit şi şnururi pentru mărţişoarele create (cu ocazia asta am învăţat şi eu cum se face funda cu 2 ochiuri :D).

2015-02-28 12.01.19

2015-02-28 11.27.46

Echipa MiniArtShow este, timp de 2 săptâmâni, găzduită de Sala Dalles în cadrul Festivalului Primăverii, pentru a bucura copiii dar şi adulţii cu mici spectacole/ateliere pe teme specifice începutului de primăvară. Dacă nu v-aţi înscris încă pentru că nu ştiţi ce evenimente au pregătit, aici găsiţi programul: http://miniartshow.ro/events/

2015-02-28 12.03.55

 

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: