Run & Fun – alergarea e distractivă

Run & Fun – alergarea e distractivă

Categorie:Evenimente

Când te gândeşti la Tom şi Jerry, Scooby-Doo sau Orăşelul Leneş, primele elemente care îţi vin în minte sunt cursa continuă după ceva (pisica după şoarece, caţelul şi prietenii după comori, răufăcători sau ce or mai fi ei, Sportacus după dreptate). Parcă, văzându-i pe ei, îţi vine şi ţie, din faţa televizorului, să alergi 🙂 Şi dacă personajele din desene animate ies afară la joacă şi pun de-un maraton, atunci chiar devine distractiv.

Cam aşa a fost pe 4-5 şi octombrie 2014 la Maratonul Internaţional al Bucureştiului Raiffeisen Bank, la care au participat peste 9000 de persoane din 55 de ţări! Iar Cursa Copiilor a fost susţinută, pentru cel de-al doilea an consecutiv de Boomerang, sub sloganul Run & Fun. De la jocuri pentru cei mici (chiar şi concurs de ţipat), la maraton adevărat pentru cei mai mărişori, toţi au avut ceva interesant de făcut. Şi s-a lăsat, aşa cum îmi place mie la un eveniment de soi :D, şi cu ceva caritabil. O parte din fondurile strânse vor fi alocate pentru programele derulate de organizaţiile asociate: Hospice Casa Speranţei alături de Little People, United Way, Light into Europe, HHC România, WWF şi Fundatia Olimpica Română.

Iaca-şa toată lumea are de câştigat. Dacă nu o cursă sau un premiu, măcar un pic de voie bună. De aţi pierdut evenimentul, nu-i nimic, Jerry, Scooby, Sportacus, Pantera Roz, Bugs Bunny, Looney Tunes şi restul sunt la fel de agitaţi şi gata de şotii, pe Boomerang TV. Pentru cei niţeluş mai serioşi, Turner Broadcasting System Europe operează în România şi posturile TV CNN, Cartoon Network şi TCM.

Şi tineţi minte data pentru la anul, că e timp să vă antrenaţi de acum, să nu ziceţi că n-aţi ştiut 😉

boomerang

 

 

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: