Proiect nou: La o cană de idei pentru cariera ta!

Proiect nou: La o cană de idei pentru cariera ta!

Am mers pe firul poveştii care stă la baza blogului meu dar şi a motivaţiei mele principale de a lucra în resurse umane: aceea de a-i ajuta pe cei din jurul meu să găsească ce anume le face plăcere pe plan profesional şi să îşi pună ideile în practică. E adevărat, blogul meu s-a concentrat mai mult pe mămici şi pe viaţa lor după apariţia copilului/copiilor dar proiectul despre care vă povestesc acum este adresat oricui îşi doreşte o schimbare. În bine, evident 🙂

Fie că e vorba de cineva la începutul vieţii profesionale sau de o persoană ce are în spate ceva ani de lucru şi vrea să se reprofileze sau poate altcineva care e „veteran” în muncă şi are nevoie de ajutor în găsirea unui nou job.

Tuturor ne prinde bine un refresh pentru a evolua, pentru a ne apropia cât mai mult posibil de idealul nostru vocaţional, acele activităţi care ne definesc şi ne bucură, în aşa fel încât să nu mai folosim cuvinte precum „scârbici” 🙂

Eu nu promit marea cu sarea, fac însă tot posibilul să fiu un ghid pe drumul întortocheat al minţii umane şi să sar în ajutorul cui mă cheamă, încercând să scot la lumină idei, soluţii.

Aşa-i că am zis-o frumos? 🙂 Lăsând vorbele la o parte, fac loc pentru fapte şi va invit cu drag să daţi click pe poză sau AICI pentru detalii şi înscrieri.

La o cana de idei pentru cariera ta

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii (1)

%d blogeri au apreciat: