Prietena mea, Albina (carte pentru copii)

Prietena mea, Albina (carte pentru copii)

Categorie:Am testat

Se apropie seara, așa că vă recomand o carte pentru copii, de neratat. Pe lângă faptul că e tradusă în română de o bloggeriță care îmi e tare dragă (Laura Frunză), e și despre grija pentru faună. Prietena mea Albina ni s-a părut o poveste simpatică și cu informații utile.

Un pont: acum se găsește la preț redus pe site-ul editurii Cartemma 🙂

Cartea îi ajută pe cei mici (dar și pe cei mari) să depășească teama de insecte. De la instinctul de a căuta pliciul, la a crește albina, Daisy ajunge să o îndrăgească nespus pe prietena ei.

Alături de albină și chiar pe spinarea ei, fetița se distrează, călătorește și învață lucruri noi. Plină de candoare și ilustrații vesele, istorioara ne-a captivat repede.

Cartea se potrivește atât copiilor mici cât și celor mai măricei (2-7 ani). Pe ultima pagină, cititorii află la ce sunt folositoare albinele în natură și cum anume pot fi îngrijite ele. Ca o noutate pentru mine, acum știu ce fel de plante le priesc albinelor 🙂

Haideți să ne îmbogățim colecțiile din bibliotecă împărtășind sugestii de cărți de calitate pentru copii. Ce recomandări aveți?

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: