Pe unde ne-am mai jucat educativ în Bucureşti

Pe unde ne-am mai jucat educativ în Bucureşti

Category: Am testat

A trecut ceva vreme de când n-am mai povestit pe unde am fost cu Lidia. Din acest motiv, o să pun două evenimente care mi-au plăcut mult, într-o singură postare. Că, deh, am fost active 🙂

Acum vreo 2 săptămâni am ajuns la Lumea lui MOMO. Îmi doream mai demult să văd ce se întâmplă acolo şi bine am făcut că am hotărât să mergem. Am descoperit un apartament între ai cărui pereţi coloraţi cu mult bun gust, toată lumea de afară nu mai contează sau e ştearsă. Înăuntru miroase a beţişoare parfumate, a brioşe şi prăjituri (datorită Claudiei de la Pauza de Dulce), se aude lin o muzică de relaxare şi meditaţie. Design-ul interior e un mix de mobilă stil cu un aer fresh, jucăuş şi destins, prielnic reveriei. Apoi o vezi pe Mira şi înţelegi totul 🙂 Look-ul şi stilul ei te duc cu gândul la John Lennon, la epoca hippie, la ideea de dragoste, pace şi libertate.

Imag 137
În Lumea lui MOMO se întâmplă multe lucruri. Noi am ajuns cu ocazia unui atelier de stimulare senzorială pentru copii mici. Andreea, facilitatorul atelierului ne-a arătat cum să ne distrăm cu diverse texturi, culori, sunete create din obiecte din viaţa de zi cu zi. Aşa că ne-am jucat cu linte portocalie, orez şi alte seminţe, bilute colorate şi moi (polimeri) pe care Lidia le-a băgat, evident, în gură şi a trebuit să o subtilizez pentru scurt timp din cameră. Apoi „cântecele” la diverse instrumente de percuţie.

Imag 140

Imag 142

Ieri ne-am petrecut dimineaţa şi mai intens. Printr-o invitaţie de-a Anei de la mamicaurbana.ro, am ajuns la Miko Kids unde am dansat şi cântat pe ritmul unor cântecele în engleză, am făcut un pic de gimnastică pe salteluţe colorate şi am păpat mâncărică tare bună de la Miko Palace Cafe. Am cunoscut-o pe miss Daisy (Dana Toma), cea care a adus în România conceptul Learn with Music pentru copiii între 3 luni şi 6 ani, „program care se ocupă de educaţia muzicală timpurie a copilului, având drept scop “descătuşarea” potenţialului muzical şi totodată învăţarea unei limbi străine”. Aşa cum spuneam, centrele Miko Kids (da, sunt mai multe în capitală) oferă multe activităţi recreative şi educative pentru copii. Eu am ciulit urechile când am auzit de Aikido dar Lidia trebuie să mai crească un pic pentru asta. Până atunci cred că vom mai merge la gym, având în vedere că ea debordează de energie şi eu nu mă simt în stare să i-o consum corespunzător 🙂 Noi vom mai testa şi Acvatic Bebe Club pentru că până acum nu am dus-o la bazin şi sunt tare curioasă cum se va comporta.

Nu-mi luasem aparatul foto cu mine aşa că m-am bucurat că organizatorii s-au gândit şi la asta. Dl Adrian Nedea a făcut nişte super poze dar titirezul meu mic nu prea avea răbdare să stea pe loc aşa că nu avem un prim-plan cu ea 🙂 Oricum, vă puteţi da seama din imagini de „nebunia” frumoasă care a fost acolo.

Miko_-21 Miko_-4 Miko_-12

Abonează-te la blog

LEAVE A REPLY

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.