Organizarea de evenimente, o activitate de suflet

Organizarea de evenimente, o activitate de suflet

Categorie:Acționez

Până la povestea săptămânala, aş vrea să vă împărtăşesc câteva lucruri legate de organizarea de evenimente, o activitate care mie îmi place mult, mult de tot. Ce-i drept, o activitate încă non-remunerată :-)Š Mă refer la evenimente de suflet pentru mine, gen workshop-uri, conferinţe, poate chiar unele cu scop caritabil, momente în care ajut oamenii să înveţe, să se destăinuie, să cunoască alte persoane. Îmi doream de mult timp să fac asta, acum sunt la început de drum, aşa că pot să spun câteva lucruri din minima experienţă pe care o am şi din ideile pe care sper să reuşesc să le pun în practică. Cel mai mult îmi place faptul că, în postura de organizator, sunt în mijlocul acţiunii dar nu în lumina orbitoare a reflectoarelor. Practic, sunt prezentă (fizic şi psihic), ştiu tot ce mişcă dar nu sunt în prim-plan. Şi, da, tot eu mă lovesc cu capul de diverse probleme sau nemulţumiri venite din direcţia participanţilor, a invitaţilor, a partenerilor, etc dar partea cea mai interesantă e depăşirea acestor inconveniente şi momentul de după „€œfurtună”, când realizez că, uau, am reuşit să organizez ceva. A ieşit! :-)Š Perfect nu va fi niciodată, nemulţumirile nu vor putea fi evitate complet, sunt conştientă de asta dar evoluţia face parte din natură umană, aşa că data viitoare va ieşi un pic mai bine.
Ca o semi-paranteză, da, aş organiza şi nunţi sau botezuri doar că până acum am făcut asta numai în „€œograda” proprie. Lumea zice că au fost de succes 🙂 🙂 Aşa că nu se ştie niciodată. Cert e că implicarea în organizarea unui eveniment îţi da destulă adrenalină cât pentru a putea sări apoi cu paraşuta din avion (nu e întâmplătoare comparaţia, chiar e şi asta pe lista mea de to-do până îmbătrânesc :D), deci e bine să faci asta cu măsură dacă nu ai inima prea tare.

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără comentarii.

 • avatar image

  Maria Vlad

  noiembrie 28, 2012 Reply
  Daca intri in lumea organizarii de evenimente... Count me in for help!!! :)))) Mereu mi-am dorit sa fac ceva de genul asta :)
 • avatar image

  mamicaactiva

  noiembrie 28, 2012 Reply
  Ha ha, ok, bine de stiut ;)
%d blogeri au apreciat: