Made in Womania – un sprijin classy pentru antreprenoarele la început de drum

Made in Womania – un sprijin classy pentru antreprenoarele la început de drum

Weekend-ul viitor se anunţă unul cu iz de modă, artă, feminitate, stil şi bun gust. Vor fi două zile pline pentru antreprenoarele în fashion şi glam, pentru că la Made in Womania sunt încurajate domnişoarele şi doamnele talentate în realizarea de obiecte handmade, numai bune de purtat atunci când simţim nevoia unui zvâc în ţinută.

Made in Womania este o iniţiativă unică, bazată pe conceptul de cooperativă, care a fost creată şi lansată de BWFR (Business Women Forum Romania). Evenimentul reuneşte mai mult de 130 de designeri talentaţi (de la haine, accesorii, bijuterii, genţi, pantofi şi alte elemente care fac parte din categoria arte şi meserii), toţi fiind femei de afaceri din România care promovează arta handmade. Implicarea organizatorilor este benevolă.

O spun din proprie experienţă, e o senzaţie tare specială atunci când porţi o creaţie diferită de ceea ce găseşti pe piaţă în mod normal, efectiv îţi schimbă starea de spirit. Stilul meu vestimentar nu e, de obicei, fancy dar am câteva piese statement în dulap şi în sertarul cu zorzoane şi le port mai ales în zilele alea în care nu am chef de nimic. Apoi se întâmplă chestii magice 😉

Cam ca atunci când port colierul de la IbyIoana şi am de fiecare dată o zi cosmică 🙂 (tocmai am văzut pe pagina Made in Womania că va fi şi ea prezentă acolo, deci vă veţi convinge singure)

Vă recomand să vă faceţi timp măcar câteva ore, pe 27-28 mai, pentru o escapadă citadină la Palatul Noblesse. Intrarea este liberă şi privitul e tot gratis 🙂 Deşi nu cred că se poate rezista fără un pic de shopping la ce minunăţii văd eu că se anunţă pe acolo.

Pe durata celor două zile, participantele pot lua parte şi la cateva workshop-uri care se anunţă tare interesante:

  • Art Workshop
  • Workshop – Abstract Art creation – Free as a (paper) bird
  • Wine workshop for beginners!
  • Express yourself – Artistic show
  • Let’s Mandala together- Kids & parents painting workshop
  • Musical games for kids

(28 mai este ziua în care mamele pot face shopping iar copiii sunt aşteptaţi la ateliere distractive).

Programul complet, pe pagina Made in Womania – Fusion Arts.

BWFR este o organizaţie non-profit dedicată femeilor antreprenor, manageri de companii, proprietari de ONG şi femeilor ambiţioase care investesc în dezvoltarea lor personală şi profesională. Toate cele 2000 de membre desfaşoară activitatea voluntar în cadrul acestui proiect. (Cristina Norocel, membru BWFR)

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: