Linişte în casă, cu aerosoli, poveşti şi fermă din lemn

Linişte în casă, cu aerosoli, poveşti şi fermă din lemn

Categorie:Am testat

42799

Anul ăsta obiectivul principal în casa noastră este: sărbători liniştite.  A nu se înţelege tăcere, ci doar calm şi veselie 🙂 (o mică explicaţie care se leagă de credinţa mea în inexistenţa “copilului cuminte şi liniştit” pe care îl invocă unii de Crăciun, atunci când pregătesc darurile). Primul gând e să găsim o jucărie care să se se plieze pe preferinţele Lidiei mele care împlineşte 3 ani în luna cadourilor. Ei îi plac animalele, ca şi mie, de altfel 😀 dar latura ei orientată către tradiţional vine de la ta-su, aşa că se dă în vânt după animalele de la fermă. M-am pus pe căutat şi am găsit un set drăguţ printre jucăriile din lemn de aici, de la Babytrend.

Pe lângă ferma din lemn, reclamele de la TV, bată-le vina (ne uităm doar pe un post de desene animate dar, apropo de asta, cred că o să mă apuc să le fac reclamaţie: de vreo 5-6 luni încoace, jumătate din program e cu publicitate!), i-au plantat în căpşor o sumedenie de chestii, dintre care am pus eu pe lista de cumpărături o broască ce spune poveşti şi cântă. Uneori ni se mai usucă gura şi imaginaţia de la istorisit aşa că-mi pare un adaos bun la poveştile pe care deja i le citim. Oricum, recunosc, e bucurie mare să văd că, în sfârşit, e interesată de cărţi.

În al treilea rând, inspirată de zilele pline de muci prin care tocmai am trecut, deşi nu e un cadou de pus sub brad, dar e unul care se poate utiliza pe termen luuung şi de către toată familia, recomand achiziţia unui “meseriaş” aparat de aerosoli. La o răceală obişnuită, face minuni doar cu ser fiziologic, robinetul din nas şi tusea se opresc în mai puţin de o săptămână. În caz de, Doamne-fereşte!, bronşite, laringite şi altele mai grave, e ca un giuvaier nepreţuit. Bineînţeles, doar după ce aţi vorbit cu medicul despre asta.

Copiii voştri ce cadouri vor primi?

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără comentarii.

  • avatar image

    Lilip Pop

    decembrie 9, 2014 Reply
    Mie nu-mi plac jucariile din plastic, prin urmare as vrea sa-i fac cadou o masinuta complet din lemn. Sper sa nu fie foarte scumpa
%d blogeri au apreciat: