Lidia şi mami la „Povestea curcubeului”

Lidia şi mami la „Povestea curcubeului”

Categorie:Am testat

Imag 139

Tare m-am bucurat când am câştigat, prin intermediul Gokid.ro, o invitaţie gratuită la „Povestea curcubeului”. În primul rând pentru că demult nu am mai câştigat nimic 🙂 şi în al doilea rând pentru că eram foarte curioasă să văd cum reacţionează Lidia la un astfel de spectacol.

Deci să o luăm cu începutul. Am ajuns astăzi pe la 10:55 la Hobby Cafe, o domnişoară tare drăguţă ne-a invitat în sala de aşteptare (domnişoară la care, culmea, Lidia a vrut să stea în braţe, a întins mânuţele…ea care altfel nu stă nici la bunici decât foarte greu :D). Acolo mai erau o grămadă de copii cu părinţi, bunici şi toate cele. Mă uitasem înainte pe site şi am văzut că s-au ocupat toate locurile pentru astăzi aşa că mă aşteptam să fie o mică nebunie acolo 🙂
Am aşteptat vreo 10 minute şi am intrat în camera unde avea loc spectacolul, ne-am aşezat pe nişte perne comode pe jos şi ne-am îndreptat atenţia către un paravan colorat, de unde a ieşit Ioana (actriţa Ioana Ginghina Papadopol). Mi-a făcut o mare mare plăcere să o văd altfel decât pe sticla televizorului, în telenovele. Nu că nu mi-ar fi plăcut acolo dar live e şi mai dulce şi caldă şi se pare că teatrul pentru copii, în care, zice pe site, că are o experienţa de vreo 12 ani, o prinde foarte bine. Am văzut, pe rând, o pesonificare a culorilor, ne-am jucat cu hârtie şi lipici, cu baloane şi panglici roşii. Şi am ascultat muzica ce mie mi-a bucurat urechile la maxim: Enya, Allegria, Bolero de Ravel. Nu vreau să dezvălui mai multe detalii, de dragul celor de la MiniArtShow.

Totul a fost super, Lidia a fost relativ liniştită, spun relativ pentru că făcuse o pasiune pentru tuburile de lipici şi tot vroia să mai adune de la cei din jurul ei. Cred că am colecţionat în stânga mea vreo 5 tuburi. Deh, veşnica problemă, cum să le explici altor copii că ea e mică şi nu înţelege… :))

Imag 138

Dar a fost ok, singurul mic inconvenient: poate puţin cam prea mulţi participanţi pentru acest concept. Probabil nici organizatorii nu s-au aşteptat la un număr aşa mare de inscrieri şi au vrut să acomodeze toţi doritorii.

În concluzie: nu ştiu ce a înţeles buburuza mea dar cert e că nu s-a speriat iar intro-urile Ioanei, în care spunea o povestioară despre fiecare culoare, au pasionat-o cel mai mult, era numai ochi şi urechi. Actriţă se face, gata! :)) Aşa că, felicitări Ioana şi organizatorilor de la MiniArtShow. E, cu siguranţă, un concept de succes. Sper să ne revedem curând!

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără comentarii.

  • avatar image

    Mihaela

    februarie 16, 2013 Reply
    Foarte frumoasa ideea. Data viitoare venim si noi. Va ajutam si la adunat de lipici :)
%d blogeri au apreciat: