GIVEAWAY de vară: oricine poate da sau primi

GIVEAWAY de vară: oricine poate da sau primi

Category: Acționez, Evenimente

Acum 4 ani am organizat prima ediţie a ceea ce am numit eu GIVEAWAY colectiv. După un garage sale (offline) care a fost destul de complicat, am realizat că pot să fac ceva drăguţ şi util chiar din faţa laptop-ului, un fel de troc modern.

Regulament

Poate participa oricine respectă indicaţiile de mai jos, atât ca donator cât şi ca beneficiar. 

Dacă vrei să dăruieşti ceva:

1. Te uiţi prin casă şi vezi dacă ai ceva de dat, obiect/obiecte care să fie în stare foarte bună (acel gen de lucru pe care i l-ai putea da unei prietene pe care o apreciezi foarte tare) şi care cu siguranţă nu-ţi mai e util (ai grijă să nu te răzgândeşti apoi :D)

2. Îmi trimiţi o poză cu obiectul/obiectele, până pe 31 august, printr-un mesaj privat către pagina blog-ului meu: http://www.facebook.com/MamicaActiva. Eu le public pe măsură ce le primesc.

3. Pe 1 septembrie voi extrage câştigătorii fiecărui obiect în parte, iar tu alegi cum să trimiţi „cadourile” (dacă îţi e mai uşor, poţi specifica oraşul/zona în care poţi face livrarea), negociind termenii cu destinatarul/destinatarii (eventuale cheltuieli de transport, modul de livrare). În funcţie de disponibilitate şi de cum te lasă inima 🙂

Dacă nu ai nimic de dat dar vrei sa primeşti sau te înscrii şi ca donator şi ca beneficiar. Pe scurt, vrei să fii concurent la Giveaway:

1. Intri pe http://www.facebook.com/MamicaActiva, în perioada 3 – 31 august şi îţi alegi ce obiecte ţi-ar plăcea să primeşti (maxim 3).

2. Pui un comentariu la poza respectivului obiect

3. Eu voi folosi random.org pentru fiecare poză în parte, în ordinea publicării şi pe 1 septembrie voi anunţa, sub fiecare fotografie, câştigătorul obiectului respectiv (ai dreptul la un singur „premiu”, ca să acordăm şanse egale tuturor, deci dacă ai devenit deja câştigător, nu mai poţi participa la următoare extragere la care ai comentat).

Cine poate participa la tombolă? Oricine! Nu e musai să aibă posibilităţi financiare reduse sau vreo problemă anume. Şi nu e obligatoriu să doneze, la rându-i, ceva dar aşa ar fi frumos 🙂

Puteţi chiar să o priviţi şi ca pe o formă de socializare, pe lângă efectul de a dărui ceva fără a cere ceva în schimb, deoarece nu ştiţi ce prietenie se înfiripă dintr-ul simplu gest. Sau poate nu veţi mai întâlni în veci persoana căreia i-aţi dăruit un obiect dar rămâne în aer gustul dulceag al unei fapte bune.

Lăsând poezia la o parte, daţi fuga la dulapuri sau la cutiile prăfuite din debara şi haideţi cu pozele pentru Giveaway! 🙂 Apoi verificaţi ce obiecte apar, poate vă atrage atenţia ceva.

 

Sursă foto: Pinterest

Abonează-te la blog

LEAVE A REPLY

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comments (4)

 • avatar image

  Nico

  august 3, 2017 Reply
  Ce idee frumoasa! Gata, am inca un motiv sa deschid debaraua, ca-mi era teama sa intru in ea. Am lucruri frumoase si bune...pe care am preferat sa le ascund, sa nu le mai vad, pentru ca-mi erau dragi dar inutile. Se pare ca am asteptat prilejul potrivit sa le caut! Revin cu obiectele! Multumesc!
 • avatar image

  Adrian

  august 3, 2017 Reply
  Intru și eu în joc. Mă uit prin casă, mă sfătuiesc cu fetele și revin! :)