Din pasiune pentru mărgele, un business adresat amatorilor de frumos (P)

Din pasiune pentru mărgele, un business adresat amatorilor de frumos (P)

Categorie:Feminitate

A îmbrăcat rochia și s-a admirat îndelung în oglindă. A făcut o piruetă și gândul i-a zburat la momentul când va fi în fața altarului alături de iubitul ei. Apoi, a aruncat din nou o privire la rochia de mireasă. Îi venea bine, faldurile se așezau cu un foșnet discret dar totuși lipsea ceva. Simțea nevoia să o facă a ei, să îi adauge o notă personală. Urmărise multe tutoriale despre confecționarea bijuteriilor și i-a venit o idee. A luat un ac și o ață, a inspirat adânc și s-a apucat să coasă mărgele pe rochie. Mai mult decât atât, a accesorizat-o cu bijuterii pe care le-a creat tot ea.

Efectul a fost wow, așa că s-a gândit cum să meargă mai departe cu pasiunea ei. Proaspătul soț, având experiență în webdesign, a susținut-o să-și transpună ideile pe internet.

Așa a început povestea magazinului online Margele.ro

În 2011, cei doi clujeni au pornit afacerea care are la bază comerțul cu bijuterii. S-au documentat mult despre trend-urile în domeniu, au învățat să fie mereu în pas cu moda și au creat ei înșiși lecții online pentru pasionații de handmade.

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru a crea bijuterii, e textul care îi întâmpină pe cei care întră pe site

Au pornit sub denumirea de Zâna Mărgeluță iar, din 2017, au trecut pe domeniul margele.ro

Am modificat în totalitate platforma. Am modernizat-o astfel încât să fie în tendința cu ultimele tehnologii. Ne-am axat foarte mult pe partea de mobile (responsive), plata cu cardul, notificări prin sms, viteză de încărcare, etc.

Cui i se adresează Margele.ro

 • cliente (mămici, pensionare, freelanceri) care își descoperă pasiunea pentru bijuterii handmade sau haine personalizate. Cei de la margele.ro pun la dispoziție tutoriale, unelte specifice și un kit cu indicații dedicate celor care vor să fie inițiați în această artă
 • creatori vestimentari (care aplică mărgele pe haine)
 • producători de obiecte diverse care conțin mărgele (de exemplu, au vândut unui hotel din Timișoara, pentru fabricarea unui candelabru de aprox. 3 metri)
 • copii – grădinițe și școli care derulează lecții de arte plastice – de altfel, echipa organizează și activități în care cei mici învață tainele confecționării de bijuterii

Chiar și bebelușii sunt clienți (indirect) și se bucură de lănțișoare pentru suzete, pe bază de mărgele din lemn. Sunt simpatice și sigure pentru cei mici. Cât despre mame, o să descopere cu siguranță o activitate relaxantă creând lănțișoarele 🙂

Puncte forte

Margele.ro este un magazin în care pasionații de handmade pot găsi atât materia primă, cât și accesoriile, uneltele pentru fabricarea de bijuterii, plus indicații utile celor care sunt la început de drum.

Gamă variată și de calitate: Miyuki, Toho, mărgele Cehia, pietre semiprețioase, accesorii bijuterii, perle, mărgele de sticlă, de nisip sau de lemn, acrilice sau de tip Pandora. Se adaugă mereu modele noi pe site.

Kit pentru începători și tutoriale pentru pasionații de handmade și produse artizanale

Promptitudine în livrare și prețuri foarte mici (la comenzile de peste 70 de lei, transportul e gratuit).

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Comentarii (4)

 • avatar image

  Georgiana

  septembrie 5, 2018 Reply
  Nu m-am incumetat sa lucrez cu ceva asa mic. Am incercat cu surate mai mari, dar nu este de mine. Prea multe intepaturi :p
 • avatar image

  Carmen

  septembrie 5, 2018 Reply
  Am o prietenă interesată, îi trimim linkul. Ms de info :)
 • avatar image

  Laura

  septembrie 5, 2018 Reply
  Întotdeauna m-au fascinat oamenii care lucrează cu obiecte atât de mici. Trebuie să ai o răbdare de fier, îndemânare și un car de talent. Felicitări celor doi!PS: Chestia cu tutorialele mi se pare foarte mișto.
 • avatar image

  anca

  septembrie 5, 2018 Reply
  Ce frumoase sunt! Mi se pare perfect pentru cine vrea sa isi gaseasca un hobby frumos!
%d blogeri au apreciat: