Copiii voştri împart jucăriile? Haideţi la Toy Sharing play date!

Copiii voştri împart jucăriile? Haideţi la Toy Sharing play date!

562357_308771205918534_1187588944_n

Staţi liniştiţi, nu e o întrebare capcană, nu există răspunsuri corecte sau greşite. O spun mereu, fiecare copil e unic! Cu toate acestea, a împărţi ceva din ceea ce ai, într-un mod firesc şi fără a cere ceva în schimb neapărat, este o valoare. Cel puţin din punctul meu de vedere. Îmi doresc să fie unul dintre lucrurile pozitive pe care Lidia le învaţă de la mine. Şi cea mai bună metodă mi se pare joaca în colectivitate. Aşa că nu mă dezmint de la a fi Mămica Activă şi m-am apucat de organizat un Toy Sharing play date în aer liber, la care cuvântul de ordine este socializarea 🙂

Există, bineînţeles, şi câteva mici reguli:
1. Fiecare părinte cu copii va aduce de acasă câteva jucării pe care consideră că cei mici vor fi dispuşi să le împartă. Şi îi va pregăti pe aceştia să împartă. Pe cât se poate, în funcţie de nivelul lor de înţelegere.
2. Toate jucăriile vor fi puse la dispoziţia tuturor, mediind eventualele conflicte ce vor apărea pentru că mai mulţi copii vor vrea aceeaşi jucărie.
şi apoi
3. Liber la distracţieee!
E recomandat ca părinţii să fie pregătiţi ca unele jucării să se strice, în tumultul jocului şi să nu se supere dacă se întâmplă asta. Tristeţea stârnită de stricarea unei jucării poate fi prevenită, într-o anume măsură, aducând jucării la care copiii nu ţin foarte mult.

Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/410493812401468/

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.