De toate pentru copii într-un singur magazin: catalogul Smyk de Paște

De toate pentru copii într-un singur magazin: catalogul Smyk de Paște

Categorie:Am testat

Vânătoarea de ouă a căpătat o nouă dimensiune începând de weekend-ul trecut. Făcând echipă cu Lidia, am descoperit un magazin cu de toate pentru copii: Smyk. Ne-am distrat, ne-am jucat de-a detectivii, iar harta comorii a fost catalogul Smyk de Paște cu reduceri de până la 50%.

Practic, odată ajunși acolo, putem bifa toate cadourile pentru copii cu vârste între 0 și 14 ani. Opțiunile sunt variate, de la jucării până la haine, încălțăminte și accesorii. Lidiei îi rămăsese privirea pe o Barbie cu scaun de stomatolog și pe niște LOL-uri. Eu mă uitam la fustițele roz 😀

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii. Oferta se bazează pe mărcile proprii Cool Club (create de echipa de designeri in-house) și Smiki, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. Lor li se adaugă branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro Mattel, Fisher-Price. SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind în prezent opt orașe, cu 14 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City și Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City), Baia Mare – Value Centre. (sursa: comunicat de presă Parenting PR).

Fotografiile sunt făcute de Mihai Răitaru

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: