Bălăceala de sâmbătă

Bălăceala de sâmbătă

Categorie:Am testat, Feminitate

piscina-de-la-orhideea-spaFoto mayra.ro

 

Mă opresc din tot ceea ce fac serios pentru un moment publicitar. Pentru că, da, sâmbăta trecută am avut un voucher gratuit la Orhideea Spa datorită dragei de Lavinia de la White PR. N-o să enumăr tot ce puteţi găsi acolo pentru că toate informaţiile sunt frumos prezentate pe site. Ce m-a impresionat pe mine, în câteva cuvinte: curăţenia ireproşabilă, zen-ul de la piscină, cu tot cu podeaua caldă din zona piscinei pentru copii mici unde s-a bălăcit frenetic Lidia mea, până a luat o gură zdravănă de apă după ce s-a învârtit întruna în jurul meu, ţinută doar de o mână şi zicea că înoată, aşa cu m-a văzut pe mine în bazinul mare. Cu lumea calmă şi civilizată, orhideele de pe pereţi şi muzica în surdină, numai bună de interiorizat în timp ce făceam pluta. Cu jacuzzi-ul, sauna şi hamam-ul şi toate cele, în care nu m-am băgat din lipsă de timp (u know the drill, baby say baby do :D).

Experienţa m-a făcut să reflectez, în imaginaţia mea uneori prea plină de idei: dacă, prin absurd, aş avea eu un spa, ce i-aş mai putea adăuga? Mai nimic! Ok, ok, nişte tipi arătoşi în jurul psicinei. Dar parcă n-ai chef nici de asta asa tam nisam, mai ales în zilele de ieşit cu familionul. :))

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fără comentarii.

 • avatar image

  Alina

  martie 17, 2014 Reply
  Mergi cu printesa la bazinele pentru copii, sa vezi ce intructori aratosi sunt. Asa am auzit :)Nici nu stiam ca au piscina pentru copii ...e ok, fetitei tale i-a placut?
  • avatar image

   mamicaactiva

   martie 17, 2014 Reply
   Da, i-a plăcut mult. E calda podeaua acolo si e foarte ok.