Baby Boom Show – ediția de toamnă pentru copii și viitoare mămici

Baby Boom Show – ediția de toamnă pentru copii și viitoare mămici

Cunoașteți zicala “Toamna se numără bobocii“, nu? Ei, iată că anotimpul în care culegem roadele semănate ne bate la ușă și fiecare din noi își va număra “bobocii”. Așa cum sunt ei, mai mici sau mai mari. Căci toamna vine în fiecare an bogată în fructe și legume, răcoritoare după o vară toridă, îmbracată cu haine arămii, și poate chiar cu emoții noi și puternice pentru cei care se pregătesc să devină părinți sau au deja în “stăpânire” toddlers și preșcolari care merg la Grădi sau Școală.

Și mai vine și cu o nouă ediție a Baby Boom Show, fiind renumit ca “cel mai mare târg pentru viitoare mămici şi copii cu vârste între 0 şi 7 ani”, între 2 și 5 septembrie. Un eveniment cu tradiție care oferă mereu servicii și produse de calitate, prețuri accesibile tuturor, diversitate și varietatea prezenței a peste 250 de branduri expozante.

Ce vom găsi la Baby Boom Show

Aici, părintii pot găsi răspuns la orice nevoie sau întrebare. Te pregătești să devii părinte și vrei să afli detalii despre cum să contractezi Celule Stem la super ofertă? Sau poate dorești să participi la cursuri Lamaze, despre alăptare sau somn și nu știi unde să cauți? Sau poate ai nevoie de cărucior, un scaun auto, scutece și biberoane sau jucării. Răspunsul îl vei afla doar vizitând Baby Boom Show. Ori poate copilul tău are nevoie de o garderobă nouă întrucât împreună veți trăi emoția primei zile de școală. Tot aici vei găsi cel mai potrivit outfit pentru copilul tău.

Anul acesta, Baby Boom Show devine scena lansărilor celor mai noi inovații în materie de produse pentru copii şi a experienţelor de neuitat, căci se vor lansa în premieră diverse cărucioare:

Lansarea în premieră a căruciorului sport cu închidere automată, Goody Plus Craig & Karl

Oyster Zero Gravity, primul cărucior care se pliază fără mâini (Ce bine sună!)

Stokke Xplory X – căruciorul premiat cu RedDot Design Award, pentru designul său inovator

Donkey3 – căruciorul pregătit să transporte doi micuţi de vârste diferite

Caravana Siguranţa Auto Copii, care vine cu diverse tipuri de activităţi educative şi de conştientizare a siguranţei în trafic a celor mici: simulări de impact frontal, teste de traseu pietonal parcurs în condiţii de percepţie vizuală deformată (demonstraţii practice, testări/instalări gratuite scaune auto copii, concursuri.

Baby Boom Show

În plus, vor fi:

mega reduceri şi discounturi exclusive la peste 250 de branduri dintre cele mai căutate pe piaţă

oferte speciale la pachetele de naştere şi recoltare celule stem valabile doar pe perioada târgului

– cea mai mare diversitate de cărucioare şi scaune de maşină ale brandurilor de top

diverse cursuri gratuite (naştere naturală sau cezariană, utilizarea celulelor stem, alăptare, puericultură, diversificare, somn, cum alegem căruciorul şi scaunul auto)

evaluări motrice şi logopedice gratuite

cele mai distractive jucării, de la cele clasice, la cele educative

îmbrăcăminte și încălțăminte în trend

photo corner

Sursa: comunicat de presă Baby Boom Show

Iar eu, pentru că în acest an sunt fericita mămică a 2 prichindei ce vor începe Grădinița, (emoțiile duble sunt incluse 🙂 ) voi fi prezentă chiar din prima zi. Am lucrat câteva zile la lista de cumpărături pentru a-mi optimiza foarte bine timpul și a nu lăsa pe vreunul din ei fără ceva, Doamne ferește!

Pentru fiecare din ei voi cumpăra mai ales rechizite și hăinuțe potrivite vârstei: penar cu acuarele, culori, carte de colorat, trusă pentru lucru manual, foarfece și scoci, un puzzle nou și interesant, plastilină, cretă colorată, etichete, cutie pentru depozitat (toate cele de mai sus)..sper să nu fi uitat nimic 🙂 Și…ce-mi va mai face cu ochiul de pe rafturi…să fie!

Te așteptăm și pe tine – unde și când

Așadar, pentru mine, Baby Boom Show – Ediția de toamnă, vine chiar la fix imediat după concediu și cu suficient timp înainte de începerea Grădiniței, căci acesta se va desfășura în perioada 2-5 Septembrie la Romexpo, Pavilion B1, începând cu ora 10.00.

Sunt câteva reguli de îndeplinit pentru a intra la Baby Boom Show

Pentru a menține condițiile de protecție împotriva infectării cu virusul covid-19, vizitatorii trebuie să prezinte:

• certificat de vaccinare cu unul din serurile autorizate sau
• certificat medical de vindecare în urma infectării cu SARS-CoV-2, care să nu fie mai vechi de 180 de zile sau
• rezultatul negativ al unui test antigen certificat de o clinică medicală sau PCR, valabil 24 si respectiv, 72 de ore

Ca măsuri de siguranță în plus, vor fi puse la dispoziție la intrarea în pavilion o zonă de triaj, unde vor fi verificate documentele de acces la târg, conform reglementărilor în vigoare aplicate tuturor evenimentelor. Iar în această zonă de triaj clinica medicală Complet Medical vă va ajuta să vă faceți un test rapid pentru accesul la târg, la preţul de 25 RON

Masca de protecţie este obligatorie pe toată durata vizitării târgului, iar parcarea și intrarea sunt gratuite!

Mai multe detalii puteți afla vizitând site-ul oficial al Târgului.

Așadar, vă dau întâlnire acolo începând cu 2 Septembrie ora 10:00!

Gânduri cu bine!

Sursă foto antet Unsplash

Autor

Abonează-te la blog

RĂSPUNDE

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: