Despre mine

Sunt Oana, mama Lidiei – o buburuză născută de Sfântul Ștefan în 2011 – și soție, fiică, nepoată, prietenă, colegă, lista poate continua 🙂 Fiindcă fiecare rol e important pentru mine. Și, nu în ultimul rând, sunt eu 🙂 cu pasiunile, reflecțiile, iubirile și defectele mele. Sunt eu cu dorința mea de a mă dezvolta și tot eu, cu parcursul meu profesional. Nu-i spun carieră, mi se pare un cuvânt prea rece pentru a caracteriza un drum, drumul meu care se leagă, pe lângă plăcerea de a munci în anumite domenii și pentru cauze diverse, de un venit.

Sunt pasionată de domeniul resurselor umane, mediul ONG și de oameni 🙂 Militez pentru a munci cu plăcere și a avea timp pentru copil, căsnicie și toate rolurile enumerate mai sus! 🙂

În ceea ce trăiesc și scriu, mă străduiesc (uneori prea mult) să găsesc echilibru, justiție și armonie. Blogging-ul mi-a deschis o lume pe care nu o știam, am întâlnit mulți oameni, am fost la diverse evenimente și am testat tot felul de lucruri.

Valoarea mea principală este respectul, urmat îndeaproape de „o minte deschisă către evoluţie”.

Promisiunea mea e ca tot ce recomand pe blog dar și în afara lui, să fie autentic, trecut prin propriile mele percepţii şi simţuri dar păstrând o notă de obiectivitate.

 

17 comentarii

  1. Unde semnez petitia? 🙂 Vreau si eu sa muncesc cu pasiune si sa am timp sa ma iubesc pe mine( nu e narcisism, daca nu sti cum sa te iubesti pe tine cum poti iubi pe altii), pe copilul meu, pe sotul meu, pe parintii mei si pe toti care ma inconjoara. Succes!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s