Școli de vară în București

Îmi propusesem să mă ocup de materialul de mai jos înainte de terminarea anului școlar, dar n-a fost să fie. Totuși, dacă încă nu v-ați hotărât ce școală de vară să alegeți pentru copiii voștri, având în vedere că de mâine se deschid majoritatea, poate vă este de ajutor, ca punct de pornire, compilația pe care am făcut-o.

Primele 4 sunt recomandări (unde am fost cu Lidia sau cunosc personal detalii despre ele)

  • SAGA de Vară de anul acesta a pornit de la ideea nebună conform căreia timpul s-ar putea comprima și ultimii 50 de ani s-ar fi putut scurge în 5 minute, astfel, învârtind roata timpului, descoperirile istorice de acum 150 de ani s-ar fi putut întâmpla acum 15 minute. De la oamenii cavernelor, până la Steve Jobs, în această vară cei mici află secretele comunicării! În sectorul 1 este SAGA Primăverii iar în sectorul 2, SAGA Baba Novac. Am scris despre Claudia Chiru, fondatorul SAGA Kid, aici.

  • Lycetuff Edu Center (sector 1) au programul Life training for Kids – Summer School, un concept inovator de educație integrată, holistică, prin abordarea fiecărui aspect al vieții interioare a copilului (mental, emoțional, lingvistic, armonie interioară), al dezvoltării fizice și interacțiunilor sociale. Ei sunt cei la care a fost Lidia vara trecută și am scris cu drag despre experiență aici.
  • Clubul de Vară de la Clubul Copiilor Isteți (sector 1) e o a treia variantă pe care o recomand, Lidia a participat acolo la atelierele Curcubeul emoțiilor, ne-a plăcut tare mult.

sursă foto

  • Genius Afterschool – este relativ aproape de unde ne-am mutat noi (sector 6), au o curte mare și gazde primitoare, deci cochetăm cu a o duce pe Lidia acolo. Dacă se va concretiza, promit să revin asupra subiectului cu o recenzie 🙂

În rest, pentru a vă facilita căutarea, am făcut o selecție pe sectoare după școli de vară deschise în 2017 și am adăugat link-urile către ele. Repet, am avut la bază strict rezultatele de pe google, nu am informații, nici pro nici contra, despre locațiile de mai jos. Dacă știți/aflați voi ceva despre ele sau altele pe care le-am omis, vă rog să-mi transmiteți și cu drag actualizez lista.

Sectorul 1

Sectorul 2

Sectorul 3

Sectorul 4

Sectorul 5

Sectorul 6

Acestea fiind zise…ce dacă plouă mocănește, hai cu distracția la școala de vară!  🙂

sursa foto

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s