Un alt fel de yoga, cu joacă și chicoteli

O călătorie (imaginară) prin junglă, alături de Mowgli și maimuțele pe care le-am imitat, un pic de gâdileală și ridicat copilul în aer (în spate ca ghiozdanul sau pe picioare), culminând cu o mini-ședință de meditație, masat și mângâiat au fost ca un elixir de voie bună pentru fiică-mea. Iar pentru mine, o mare încântare pentru că joaca ne-a fost ghidată de vocea calmă a Zinei.

Ne-am conectat extraordinar prin atingeri blânde și ferme, am făcut stretching și ne-am distrat cu niște posturi de yoga mai puțin obișnuite (aș spune chiar cu tentă de echilibristică 😀 ), despre care m-am bucurat că mi-au ieșit. Din păcate, nu au fost toate surprinse în poze 😦 Cât despre atmosferă, atâta lumină și relaxare nu am mai simțit demult la o activitate în tandem cu Lidia. După atelierul de yoga în familie, m-am simțit toată ziua liniștită, în bula mea de zen.

Pentru că efectiv nu ne mai venea să mai plecăm de acolo, la sfârșit am mai lăsat-o pe Lidia să se joace cu recuzita din sală.

Zina Nichita (foto jos) este instructor de yoga pentru copii – acreditare Yoga Alliance International – şi fondatoarea proiectului educațional GOKID.ro. Atelierele Yoga Familiei sunt potrivite pentru părinţi şi copii cu varste intre 4 și 9 ani și se țin la studioul Psihoyoga, o oază de liniște ți destindere în miezul Bucureștiului.

O ședință costă 40 de lei (părinte + copil) sau un abonament de 4 ședințe 140 lei. Este necesară înscriere în prealabil, aici. Următoarea ședință e programată pentru 18 iunie de la 11:00 (durează o oră). Vă recomand cu mare căldură să încercați, veți câștiga cel puțin niște conexiuni neuronale restabilite 🙂

Zina Nichita

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s