Piureuri de fructe numai bune de luat în călătorii

Când Lidia era mică, singurele piureuri de fructe pe care le-am încercat, în afara de cele pe care i le făceam în casă, au fost borcănașele HiPP. Îmi aduc aminte că abia reușeam să nu le mănânc eu (uneori, dacă era vreunul expirat, îl dădeam pe gât în câteva secunde). Nu de puține ori am văzut părinți pe stradă sau în parcuri, înarmați cu o lingurița de plastic și borcănașul cu conținut portocaliu sau galben, făcându-l să alunece rapid pe gâtul bebelușului ocupat cu joaca.

În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii care a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.”

Așa că acum nu mai e nevoie nici de linguriță, pentru că se găsesc pe piață piureurile de fructe ecologice sub o nouă formă, în 4 combinații, a câte 100 g sau multipack (4×100). Copilul poate ține singur ambalajul ușor de mânuit și îl poate strânge ca să mai „stoarcă” suc (ideal ar fi totuși să nu îl stoarcă direct pe el :)) ). În plus, fiecare variantă are dedicat un animăluț simpatic, despre care povestea spune că a ajutat la culesul fructelor din care a rezultat piureul, folosindu-și o abilitate caracteristică speciei 😀 Maimuța Matt i-a plăcut fiică-mii cel mai mult, eu prefer cameleonul Cathy (am o slăbiciune pentru cameleoni). Personajele vor apărea și în cărți de aventuri și jocuri pentru copii mici, potrivite pentru a fi folosite într-o călătorie, când plictisul atinge cote asurzitor de înalte.

HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Nu au doar gust bun, dar, prin intermediul animăluţelor vesele HiPPiS, sunt şi amuzante pentru copii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s