Made in Womania – un sprijin classy pentru antreprenoarele la început de drum

Weekend-ul viitor se anunță unul cu iz de modă, artă, feminitate, stil și bun gust. Vor fi două zile pline pentru antreprenoarele în fashion și glam, pentru că la Made in Womania sunt încurajate domnișoarele și doamnele talentate în realizarea de obiecte handmade, numai bune de purtat atunci când simțim nevoia unui zvâc în ținută.

Made in Womania este o inițiativă unică, bazată pe conceptul de cooperativă, care a fost creată și lansată de BWFR (Business Women Forum Romania). Evenimentul reunește mai mult de 130 de designeri talentați (de la haine, accesorii, bijuterii, genți, pantofi și alte elemente care fac parte din categoria arte și meserii), toți fiind femei de afaceri din România care promovează arta handmade. Implicarea organizatorilor este benevolă.

O spun din proprie experiență, e o senzație tare specială atunci când porți o creație diferită de ceea ce găsești pe piață în mod normal, efectiv îți schimbă starea de spirit. Stilul meu vestimentar nu e, de obicei, fancy dar am câteva piese statement în dulap și în sertarul cu zorzoane și le port mai ales în zilele alea în care nu am chef de nimic. Apoi se întâmplă chestii magice 😉

Cam ca atunci când port colierul de la IbyIoana și am de fiecare dată o zi cosmică 🙂 (tocmai am văzut pe pagina Made in Womania că va fi și ea prezentă acolo, deci vă veți convinge singure)

Vă recomand să vă faceți timp măcar câteva ore, pe 27-28 mai, pentru o escapadă citadină la Palatul Noblesse. Intrarea este liberă și privitul e tot gratis 🙂 Deși nu cred că se poate rezista fără un pic de shopping la ce minunății văd eu că se anunță pe acolo.

Pe durata celor două zile, participantele pot lua parte și la cateva workshop-uri care se anunță tare interesante:

  • Art Workshop
  • Workshop – Abstract Art creation – Free as a (paper) bird
  • Wine workshop for beginners!
  • Express yourself – Artistic show
  • Let’s Mandala together- Kids & parents painting workshop
  • Musical games for kids

(28 mai este ziua în care mamele pot face shopping iar copiii sunt așteptați la ateliere distractive).

Programul complet, pe pagina Made in Womania – Fusion Arts.

BWFR este o organizație non-profit dedicată femeilor antreprenor, manageri de companii, proprietari de ONG și femeilor ambițioase care investesc în dezvoltarea lor personală și profesională. Toate cele 2000 de membre desfașoară activitatea voluntar în cadrul acestui proiect. (Cristina Norocel, membru BWFR)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s